Πώληση Γκαρσονιέρα, Irkutsk, Irkutsk Oblast, Ρωσία, prospekt marshala Jukova 42, apt. 33

Πώληση - Cod. 29228

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 46 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: Parquet in rooms, ce

Αυτό το άνετο διαμέρισμα δύο δωματίων είναι η τέλεια επιλογή για μια οικογένεια με έως και τρία άτομα, που θέλουν και οι δύο να είναι στην πόλη (με όλους τους χώρους, μουσεία και άλλα τουριστικά αξιοθέατα) και ταυτόχρονα να είναι κοντά στη λίμνη Βαϊκάλη και όλα είναι φύση.
Βρίσκεται στην καλύτερη περιοχή του Ιρκούτσκ - η "Solnechnyi", μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης και σε μια ώρα και ένα μισό στο χωριό Listvyanka (63 χιλιόμετρα από την περιοχή). Τέλεια βάση για να εξερευνήσετε τόσο: η ίδια η πόλη και Σιβηρίας διαμάντι - η λίμνη Βαϊκάλη.
Αυτό το διαμέρισμα έχει σχεδιαστεί για τις ανάγκες της οικογένειας, έτσι ώστε χρησιμοποιήθηκαν τα υψηλότερα πρότυπα υλικά και τις βέλτιστες πρακτικές σχεδιασμού. Το σαλόνι περιλαμβάνει και ενιαίο και πλήρως εξοπλισμένη σύγχρονη κουζίνα, ένα άνετο χώρο τραπεζαρίας, ένα γωνιακό καναπέ και ένα μικρό ιδιωτικό χώρο στο μπαλκόνι (το οποίο είναι συνδεδεμένο με το δωμάτιο, όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι ζεστό έγιναν).
Το δεύτερο δωμάτιο είναι άδειο και έτοιμο να γίνει ένα ωραίο υπνοδωμάτιο, και να έχουν ένα ωραίο χώρο για king-size κρεβάτι και ακόμη και μια περιοχή μελέτης μπορεί να χωρέσει σε.
Το μπάνιο διαθέτει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, να σας κάνει να αισθάνονται καλά το πρωί ή μετά το τουριστικό ταξίδι σας.
Υπάρχουν τρία παράθυρα που είναι αρκετά μεγάλη για να κάνει μια επίπεδη ένα φωτεινό μέρος για να ζει. Ο ήλιος ταξιδεύει μέσω διαμέρισμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, μέχρι την 13:00 λάμπει στα παράθυρα του κουζίνα και το καθιστικό, μετά από αυτό λάμπει στην κρεβατοκάμαρα.
Δηλώσαμε ότι χρησιμοποιήθηκαν υψηλότερα πρότυπα υλικά και τις βέλτιστες πρακτικές σχεδιασμού, ας μου να περιορίσετε στο πλαίσιο δωμάτιο-δωμάτιο.
Θέσαμε τα πατώματα μέχρι 10 εκατοστά από τα δάπεδα σκυροδέματος, ώστε να καταστούν πραγματικά ζεστό, το παρκέ βρίσκεται σε ένα "σάντουιτς" - το οποίο αποτελείται από 10 εκατοστά ξυλείας, με σανίδες πετροβάμβακα, ταινία θωράκιση θερμότητας, ατμού φίλμ, και κόντρα πλακέ. Τα κεραμικά πλακίδια βρίσκονται στο ίδιο "σάντουιτς". Το μπάνιο διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση κάτω από τα κεραμίδια, και μπορείτε να το απενεργοποιήσετε.
Οι πόρτες είναι κατασκευασμένες από Αφρικανικό ξύλο καρυδιάς, τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από σκούρο ξύλο Venge, η οποία έρχεται σε αντίθεση με τους λευκούς τοίχους και την οροφή. Η κουζίνα είναι γεμάτη με γερμανικό εξοπλισμό, και ένα μπάνιο ιταλικά μία.
Αυτή είναι η καλύτερη πόλη που βασίζονται στο σπίτι για κάθε άτομο ή οικογένεια προσανατολισμένη Βαϊκάλη, όλες οι νομικές εργασίες και εργασίες γίνονται και καταβάλλονται από εμάς, δεν υπάρχει καμία αμοιβή πράκτορα ή τυχόν άλλους φόρους ή τέλη (όλοι τους θα πρέπει να καταβληθεί από εμάς) . Μη διστάσετε να επισκεφθείτε τον εαυτό σας ή να στείλετε αντιπρόσωπό σας ο οποίος θα σας εκπροσωπεί.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB