Πώληση Τριάρι, Санкт-Петербург, St.Petersburg, Ρωσία, Приморский район. Паргловский переулок. дом 8 кв. 8

Πώληση - Cod. 25854

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 131 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Προς πώληση Διαμερίσματα 131 τ.μ. και 151 τ.μ. που βρίσκεται στο κτίριο που ονομάζεται '' καλύτερο '' και είναι ένα αποκλειστικό προϊόν της ελίτ κατοικιών.
Το σπίτι βρίσκεται στην ιστορική συνοικία της χαμηλής αύξησης high-end '' Nikitinskaya αρχοντικό '' στην ήσυχη ακτή του μια γραφική λίμνη μπροστά από το παλιό αρχοντικό γράφημα Nikitin.
Τα χαρακτηριστικά του σπιτιού καθορίζεται από ένα μικρό αριθμό αξιοσέβαστη διαμερίσματα, διαμορφωμένο και προστατευμένο εσωτερικό χώρο. Clubhouse τονίζουν υψηλή θέση σας.
Η ιδιαιτερότητα αυτού του σπιτιού στο σχεδιασμό του: σε ένα σπίτι από τούβλα με την απουσία συγκεκριμένων πυρήνα ήταν σε θέση να υλοποιήσει τη δυνατότητα μιας ενιαίας διαρρύθμισης διαμερίσματα. Κατά οικοδόμηση ενός σπιτιού έχουν εφαρμοστεί καινοτόμες τεχνολογίες.
Το σπίτι διαθέτει πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας από εισβολές.
Στην κεντρική αίθουσα βρίσκονται τα δωμάτια υπηρεσίες ρεσεψιόν και προστασία, καθώς και αναπηρικές καρέκλες και αποθήκη αθλητικό εξοπλισμό, που έκανε για τη λειτουργία μιας άνετη ράμπα οκτώ μέτρων. Υπόγειος χώρος στάθμευσης έχει ένα βοηθητικό δωμάτιο για τη χρήση των κατοίκων και συνδέονται με τα μπροστινά αθόρυβη ανελκυστήρες.
Το σπίτι είναι χτισμένο από διάφορα είδη των φιλικών προς το περιβάλλον κεραμικά τούβλα διαφορετικής πυκνότητας με βελτιωμένη κατασκευές πρόσοψη αλουμινίου θερμότητας και ηχομονωτικές ιδιότητες, καθώς και την χρησιμοποιούμενη φυσική πέτρα, ξύλο, γυαλί και. Τα διαμερίσματα μείωσε τον αριθμό των φέροντες τοίχους και κολώνες στο εσωτερικό των διαμερισμάτων θα σας δώσει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν τις δικές τους επιθυμίες στο διάλυμα χώρο-σχεδιασμού. Τα δάπεδα σε όλα τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με δάπεδο sistemoy''teplye ». Ύψος-3,5 μ. Για τις εκφορτώσεις 2 διαμερίσματα. Όλα τα διαμερίσματα διαχωρίζονται από τα κύρια τοίχους φθάνει μέχρι 45 εκατοστά 80sm.Vhodnye πόρτες με υψηλό επίπεδο προστασίας. Αυξημένη θερμομόνωση και ηχομόνωση. Χρησιμοποιείται ekoloicheski καθαρό, πιστοποιημένα δομικά υλικά και τεχνολογίες.
Το σπίτι παρουσίασε ένα καθολικό σύστημα εξαερισμού. Τα διαμερίσματα που αγωγοί αυξημένο βαθμό αντοχής στην πυρκαγιά για τη λειτουργία τζάκια. Υπό την προϋπόθεση ειδικούς χώρους για την εγκατάσταση των μονάδων κλιματισμού και τις συσκευές της κεραίας σε ένα τεχνικό όροφο και στην τοπική περιοχή.
Τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με αυτόνομο σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού, καθώς και το σύστημα καθαρισμού του νερού σε πολλαπλά στάδια. Όλες οι εσωτερικές ηλεκτρικές σπίτια καλωδίωση έκανε τρεις-core καλωδίων χαλκού. Σημείωσε την δυνατότητα απόκτησης επιπλέον kW.
Τα διαμερίσματα συνδέονται με το σύστημα ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων. Το σπίτι είναι κατασκευασμένο vidiokontrol για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, πάρκινγκ.
Κατά το σχεδιασμό του σπιτιού και της γύρω περιοχής παρακολούθησαν από τους καλύτερους εκπροσώπους της σύγχρονης καλλιτεχνικής Βοημίας της Πετρούπολης: γλύπτες, ζωγράφοι, ανθοπωλεία, σχεδιαστές και διακοσμητές.
Τα διαμερίσματα προσφέρουν θέα στο πάρκο, τη λίμνη και το παλιό αρχοντικό γράφημα Nikitin.
Ιδιαίτερο χρώμα τριώροφο σπίτι που επισυνάπτεται ρετιρέ στην οροφή.
Το σπίτι βρίσκεται κοντά στο Pioneer st.m και st.m συγκεκριμένες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB