Πώληση Τριάρι, Kaliningrad, Kaliningrad Oblast, Ρωσία, Эпроновская

Πώληση - Cod. 30873

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 76 m²
  • Αριθμός δωματίων: 20
  • Όροφος: 15/20

Για την πώληση: ένα σύγχρονο, προσιτό και ευρύχωρα διαμερίσματα 3 δωματίων. σε καλή τοποθεσία, περίπου 100 με 200 μέτρα μακριά από το ψαροχώρι, το δικαίωμα για την πορεία της Pregel υψηλότερη δυνατή ποιότητα ζωής, Epronovskajastraße, 76m² διαμέρισμα, καθιστικό 20m², υπνοδωμάτιο περίπου 14m², μικρά 13τμ δωμάτιο, με μικρό ωδείο. 15ο όροφο, ασανσέρ 3 τεμ διαθέσιμα, συναγερμός, σαλόνι με θέα στο ποτάμι "Pregel" στην κουζίνα με θέα την αίθουσα οργάνων. Κοντινές: ψαροχώρι χώρο περιπάτου, το εμπορικό κέντρο "Kwartal" και "Βικτώρια", Αίθουσα οργάνων, Καθεδρικός Ναός στο νησί Kant, Filarmonie, Kunsthaus, Θέατρο Estrade, έκθεση "Baltic-Expo», γκαλερί τέχνης, μουσείο στο νησί Kant. Το κτίριο κατοικιών είναι χτισμένο το 2006 και στο ισόγειο ένα σούπερ μάρκετ για τα καθημερινά ψώνια είναι ολοκληρωμένη. Πρόσθετες καταστήματα είναι διαθέσιμα σε κοντινή απόσταση.
χαρακτηριστικά:
Το διαμέρισμα πωλείται πλήρως επιπλωμένο, ένα σταθμό υπολογιστή με πρόσβαση στο Internet (WLAN) είναι στο σαλόνι, Ασύρματη σύνδεση Wi-Fi σε ολόκληρο το διαμέρισμα που διατίθενται, μέχρι 3-4 κοιμάται, καλωδιακή τηλεόραση, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, ψυγείο (No Frost) , φούρνο μικροκυμάτων, βραστήρα, ηλεκτρική σκούπα, 4 τηλεοράσεις LCD, 2 DVD players, ηχοσύστημα 2 CD. Υπάρχει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με κεραμικές εστίες και φούρνο μεταφοράς (Siemens) εγκατεστημένο. Τα δωμάτια έχουν δάπεδα laminate (οξιά), χωλ, κουζίνα, μπάνιο με πλακάκια με υποδαπέδια θέρμανση. Στο Σπίτι 3 ανελκυστήρες, το διαμέρισμα διαθέτει ενδοσυνεννόηση στην μπροστινή πόρτα, καθώς και ένα σύστημα συναγερμού, που έχει εγκατασταθεί από την εταιρεία. ΝΙΚΑ. Αν το διαμέρισμα είναι νοικιασμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορεί επίσης να είναι ένα δορυφορικό σύστημα που θα τοποθετηθεί, η οποία επιτρέπει γερμανική τηλεοπτική λήψη. Το διαμέρισμα θερμαίνεται με κεντρική θέρμανση και έχει ένα επιπλέον θερμάστρα ζεστού νερού, εάν η γενική παροχή ζεστού νερού αποτυγχάνει. Υπάρχει επίσης ένα μπαλκόνι / διαθέσιμα σέρα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB