Πώληση Ξενοδοχείο, Srednjaja Achtuba, Volgograd Oblast, Ρωσία, Sredneakhtubinskiy district, Kalinina Village

Πώληση - Cod. 34449

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 1580 m²
  • Αριθμός δωματίων: 25
  • Όροφος: 1

ΠΩΛΗΣΗ βάση αναψυχής στην περιοχή Volgograd

Βάση αναψυχής "Lesnaya" βρίσκεται στο έδαφος με συνολική έκταση 6.60 εκτάρια, 33 χλμ. Μακριά από Volgograd και 20 χλμ. Από την πόλη Volzhsky στο φυσικό καταφύγιο "Volga-Akhtuba πλημμυρίδα".

Το "Lesnaya" είναι το μόνο τουριστικό αντικείμενο στην περιοχή του Volgograd που βρίσκεται στο δάσος. Oak Grove με το σοκάκι των πυραμιδικών λεύκες. Το πευκοδάσος - με σειρές νεαρών κάστανων και οπωρώνων. Και βρίσκεται στην όχθη του ποταμού Akhtuba.

Το Κέντρο διαθέτει 13 εξοχικές κατοικίες χωρητικότητας 3 έως 14 ατόμων. Συνολικά, η βάση μπορεί να φιλοξενήσει 70 τουρίστες όλο το χρόνο. Όλα τα σπίτια είναι εξοπλισμένα με αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό, μπάνιο, ζεστό και κρύο νερό, τηλεόραση, ψυγείο, πιάτα, ντουλάπα, τραπεζαρία με καρέκλες, καθώς και μονά κρεβάτια.

Το έδαφος της βάσης "Lesnaya" έχει τις ακόλουθες εγκαταστάσεις: Δύο σάουνες για 6 άτομα με πισίνες, εστιατόριο για 80 άτομα, Καλοκαιρινές τραπέζια, τραπέζια, παγκάκια, σχάρες, Ποικιλία πλατφορμών για οργανωμένο πικνίκ, Παιδική χαρά, Αμμώδης παραλία, Παιδική χαρά , Μαρίνα με κουπιά και ποδήλατα, Πάρκινγκ για 40 αυτοκίνητα.

Το κέντρο αναψυχής έχει μεγάλη ευκαιρία να οργανώσει διάφορα είδη αναψυχής (οικογενειακό camping, εταιρικές εκδηλώσεις καθώς και ψάρεμα, κυνήγι).

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πιστών πελατών, καθώς και ο λειτουργικός ιστότοπος βασles.ru και οι κοινότητες στα κοινωνικά δίκτυα.

Επίσης, θεωρούμε την επιλογή μιας μακροχρόνιας μίσθωσης - 20.000 ευρώ / μήνα (εξαιρουμένης της ηλεκτρικής ενέργειας).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB