Πώληση Κατάστημα, Abakan, Khakassia, Ρωσία, Советская 113

Πώληση - Cod. 39162

  • Τύπος: Κατάστημα
  • Περιοχή: 3680 m²
  • Αριθμός δωματίων: 62
  • Όροφος: 3

Το City Center "Vladimirsky" είναι ένα ενιαίο εμπορικό και γραφικό συγκρότημα. Βρίσκεται στο σταυροδρόμι των κεντρικών δρόμων Nekrasov και Sovetskaya, διαθέτει χώρο στάθμευσης και στις δύο πλευρές, δίπλα σε 4 στάσεις δημόσιας συγκοινωνίας. Για τη Δημοκρατία της Χακάσια, αυτό το εμπορικό κέντρο έχει τη δική του μοναδική πρωτότυπη εμφάνιση, γεγονός που το καθιστά ελκυστικό και αναγνωρίσιμο για τον πληθυσμό. Υπάρχει μια μεγάλη πεζοδρομημένη ζώνη γύρω από το κτήριο - υπάρχουν τραμπολίνες και ενοικιάσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων για παιδιά εκεί το καλοκαίρι. Υπάρχουν πινακίδες στο οικόπεδο, υπάρχει μια γραμμή διαφήμισης στο κτίριο, και στο ίδιο το κατάστημα υπάρχουν τηλεοράσεις που δείχνουν διαφημιστικό υλικό. Η περιοχή του Κέντρου της Πόλης "Vladimirsky" προς το παρόν εκμισθώνεται σε ενοικιαστές που έχουν τις δικές τους σελίδες και ιστοσελίδες, καθώς και πραγματοποιούν τακτικά προωθήσεις στο City Center.
Ο πρώτος όροφος χωρίζεται σε δύο μέρη: το μανάβικο και το εμπόριο βιομηχανικών αγαθών, το φαρμακείο. Δεύτερος όροφος - βιομηχανικά είδη. Τρίτος όροφος - γραφεία, παιδικά εκπαιδευτικά και μουσικά κέντρα. Υπάρχει ένα δωμάτιο στον πύργο και ένα υπόγειο. Το οικόπεδο κάτω από το κατάστημα και το παρακείμενο έδαφος ανήκουν.
Η συνολική έκταση του καταστήματος είναι 3680,1 m2. (με υπόγειο και πύργο που δεν περιλαμβάνεται στη συνολική έκταση 4840,6 m2.)
Τιμή πώλησης - 150 εκατομμύρια ρούβλια.


Το προτεινόμενο ακίνητο βρίσκεται στη διεύθυνση: Ρωσία, Δημοκρατία της Κακάσια, πρωτεύουσα της δημοκρατίας, πόλη Abakan, οδός Sovetskaya 113.
Μια προσφορά από τον κάτοχο του αντικειμένου σε σχέση με τη μετάβαση σε άλλη περιοχή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB