Πώληση Μονοκατοικία, Krasnogorsk, Moscow Oblast, Ρωσία, Sosnovaya street, Naro-Fominskiy district, Aprelevka

Πώληση - Cod. 27668

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 277 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 3

Σπίτι προς πώληση από τον ιδιοκτήτη 277 m2 σε Aprelevka σε οικόπεδο 12 στρεμμάτων
Κίεβο (ή Borovskoe) Εθνική οδός 27 από τη Μόσχα, την πόλη Aprelevka Street. Pine σπίτι και ένα οικόπεδο 12 στρεμμάτων (8 στρέμματα για τα έγγραφα). SGF
Πολύ βολική τοποθεσία. Ο μοναδικός συνδυασμός της πόλης και της φύσης. Οι φιλικοί γείτονες και στις δύο πλευρές του χώρου, ζουν μόνιμα. Δύο μπαλκόνια με θέα στη λίμνη και δάσος κωνοφόρων (300 μέτρα). Ήσυχη τοποθεσία, που βρίσκεται μακριά από τον κεντρικό δρόμο, που περιβάλλεται από έναν φράκτη από μεταλλικά φύλλα και το ξύλο. Φωτισμός οδών. Όλο το χρόνο ασφαλτοστρωμένοι εύκολη πρόσβαση. Πιθανή μόνιμη εγγραφή.
Νέο σπίτι 277m2, περίμετρο 10 * 10. 3 πατώματα, τοίχοι - τούβλο + τσιμεντόλιθους. Εξωτερικό φινίρισμα ποιότητας. Roof - μαλακά κεραμίδι.
Λειτουργικό και άνετο σπίτι προγραμματιστεί από έναν επαγγελματία αρχιτέκτονα. Ψηλά ταβάνια. 1 όροφος - μεγάλο χωλ, κουζίνα, σαλόνι με τζάκι, μπάνιο και μπάνιο, λεβητοστάσιο. 2ος όροφος - ευρύχωρο σαλόνι, 3 υπνοδωμάτια, dressing room, τουαλέτα και ντους. 3ος όροφος: ευρύχωρη αίθουσα, 1 υπνοδωμάτιο, βεστιάριο, 1 μεγάλη αίθουσα (για σπορ ή χορό). Στο σπίτι του πλαστικού και την οροφή παράθυρα, πόρτες ποιότητας. 1ος όροφος - τραχιά πατώματα, βαμμένους τοίχους, 2ος όροφος φινίρισμα - ζωγραφική gisposkarton + οροφές σε 2 επίπεδα, 3 όροφος - επένδυση τοίχων, ξύλου μυρωδιές. Για όλους τους ορόφους της ηλεκτρικής ενέργειας.
Το οικόπεδο των 12 στρεμμάτων. Επίπεδη, ορθογώνιο σχήμα. έλεγχο του αυτοκινήτου στο site. Υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός των οπωροφόρων δέντρων, πεύκα, θάμνους και λουλούδια. Μικρά διακοσμητικά λίμνη. Πόλη σε κοντινή απόσταση με τα πόδια: παντοπωλεία, κέντρο υγείας, φαρμακείο, το σχολείο, νηπιαγωγείο, στην αγορά. Πολύ βολικό polezd μεταφοράς: αυτοκίνητο - 20 λεπτά από τη Μόσχα Περιφερειακή Οδό, ταξί - 30 λεπτά από m South West τρένο από το κέντρο της Μόσχας (Kievsky σιδηροδρομικός σταθμός) - 50 λεπτά ..
Connected 14kW της ηλεκτρικής ενέργειας. Κατά μήκος της περιμέτρου του φυσικού αερίου, κεντρική παροχή ύδρευσης και αποχέτευσης.
Καθαρό αέρα, και ορατή από τα παράθυρα του ηλιοβασιλέματος. Το σπίτι χτίστηκε ποιότητας για τον εαυτό σας. Η κυριότητα της περισσότερα από 5 χρόνια. Όλα τα έγγραφα είναι έτοιμα για πώληση.
Πώληση απευθείας από τον ιδιοκτήτη, τη λειτουργική οθόνη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB