Πώληση Μονοκατοικία, San Pietroburgo, St.Petersburg, Ρωσία, Деревня Глинка, Тосненский район

Πώληση - Cod. 24807

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 172 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Χριστούγεννα εκπτώσεις !!! Μια σημαντική μείωση της τιμής !!!

Παλιά τιμή: 8.000.000 ρούβλια. Νέα τιμή 7.150.000 ρούβλια. !!!

Νέα 2 επιπέδων κατοικία στον οικισμό εξοχικό σπίτι Κρίνα (χωριό Γκλίνκα, περιοχή Tosno, περιοχή του Λένινγκραντ). Η συνολική έκταση 172m2 εξοχικό σπίτι. Το εξοχικό βρίσκεται σε οικόπεδο 12 στρεμμάτων. Το ύψος των 1ο και 2ο όροφο του περίπου 3 μέτρα. Cottage Village βρίσκεται σε απόσταση 1,5 χλμ από την πόλη της Pavlovsk και 20 χλμ από την Περιφερειακή Οδό και το Αεροδρόμιο Pulkovo.

Έξω από τα τείχη και την πλήρωση των εσωτερικά χωρίσματα είναι κατασκευασμένα από τσιμεντόλιθους 375 χιλιοστά, ζεστό πρόσοψη του Ceresit επένδυση με φυσική πέτρα. Το θεμέλιο για μια πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος 300 χιλιοστά και 400 mm σχεδία. Στέγες - Ο έρπητας ζωστήρας Katepall. Παράθυρα κατασκευασμένα από μέταλλο, με διπλά τζάμια.

Με το όριο του χώρου συνόψισε το κεντρικό και κεντρικό αγωγό ύδατος.

15 kW ηλεκτρικής ενέργειας για τη λειτουργία του σπιτιού. Αποχέτευση - τοπικό.

Το εξοχικό βρίσκεται λιγότερο από 2χλμ από το παλάτι και το πάρκο σύνολο της Pavlovsk - το μαργαριτάρι στο νότιο τμήμα της Αγίας Πετρούπολης.

Στο εξοχικό σπίτι έχτισε ένα εκκλησάκι και την εκκλησία, παρέχει υπηρεσία ελέγχου της ασφάλειας της πρόσβασης, σχεδιάζει να κατασκευάσει έναν παιδικό σταθμό και κατάστημα.

Η θέση του οικισμού εξοχικό σπίτι συνδυάζει την ευκολία της θέσης, των υποδομών και ευνοϊκό περιβάλλον, την ειρήνη, την άνεση και την ηρεμία. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν μεγάλες βιομηχανικές και γεωργικές επιχειρήσεις.

Εξαιρετική προσβασιμότητα των μεταφορών - το εξοχικό βρίσκεται 6 μίλια χιλιόμετρα από την έξοδο του αυτοκινητόδρομου Μ10 Μόσχα - Αγία Πετρούπολη, και 15 χιλιόμετρα από την έξοδο στην εθνική οδό M20 Αγία Πετρούπολη - Κίεβο. Το κέντρο της πόλης του Pavlovsk 4 χλμ από το κέντρο της πόλης Πούσκιν 9 χιλιόμετρα. Moskovsky Prospect Αγία Πετρούπολη είναι 25 km, το ταξίδι διαρκεί περίπου 30 λεπτά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB