Πώληση Μονοκατοικία, Smolensk, Smolensk Oblast, Ρωσία, Pesochnaya 14

Πώληση - Cod. 37173

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 40 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Πωλείται - το ένα τρίτο ενός γοητευτικού, ζεστού, καλά επιπλωμένου εξοχικού σπιτιού στο Smolensk της Ρωσίας. Θα αγαπήσετε αυτό το σπίτι των 40,2μ² και τη γύρω περιοχή των 200μ². Θα έχετε μια ξεχωριστή είσοδο, δύο δωμάτια, μια κουζίνα, μια αίθουσα, ένα μπάνιο και ακόμη ένα κελάρι για κρασί ή τουρσιά. Το εξοχικό σπίτι διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια άνετη διαμονή.

Το εξοχικό σπίτι βρίσκεται στην πόλη κοντά στη στάση του λεωφορείου, στην αγορά και μόλις 20 λεπτά από τον καθεδρικό ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου - τον κεντρικό καθεδρικό ναό της πόλης. Θα σας πάρει περίπου 4,5 ώρες για να φτάσετε στη Μόσχα από το Smolensk με αυτοκίνητο ή με τρένο.

Το Smolensk είναι μια παλιά πόλη με μεγάλη ιστορία. Υπάρχουν πολλές εκκλησίες, παρεκκλήσια, ιστορικές τοποθεσίες και υπάρχει ακόμη μια ιερή πηγή. Άνθρωποι από διαφορετικές χώρες έρχονται στο Smolensk για να απολαύσουν τις γραφικές τους απόψεις ή να μάθουν μερικά γεγονότα της ρωσικής ιστορίας και του πολιτισμού. Το Smolensk έχει εύκρατο ηπειρωτικό κλίμα, βρίσκεται σε ένα κάμπο με αρκετούς λόφους. Έτσι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή - να βρούμε ένα σταθερό, ήσυχο μέρος μακριά από την πίεση του σύγχρονου κόσμου.

Η τιμή είναι 33,999 €. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε φόρο 13% σύμφωνα με τη ρωσική νομοθεσία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB