Πώληση Οικόπεδο, St-Petersburg, St.Petersburg, Ρωσία, Leningradskaya region, v. Oranjereika

Πώληση - Cod. 27101

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 8600 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Προσοχή! Το εργοτάξιο του οικισμού εξοχικό σπίτι, μια ελίτ συγκρότημα κατοικιών, εγκατάσταση αναψυχής με θαλάσσια σπορ ή την περιουσία της υψηλής κοινωνίας είναι προς πώληση.
Διαθεσιμότητα των μεταφορών. 20 λεπτά με αυτοκίνητο από το Vantovy Bridge, 20 λεπτά με το ηλεκτρικό τρένο από το σταθμό Ladoga, περίπου 20 λεπτά με το δικό του σκάφος στην Αγία Πετρούπολη στο Νέβα τρέχουσας.
Τοπίο. Η ίση περιοχή, είναι έτοιμο για την κατασκευή. Ένα site διαφορά ύψους με προσγειώνεται στο Νέβα 3,5 - 4,0 μέτρων που θα προστατεύσει τον ιδιοκτήτη του τοπίου από τις πλημμύρες.
Το έδαφος προστατεύεται με ένα φράχτη κατασκευής, μέρος ενός φράχτη από Neva - παπουτσωμένος. Υπάρχει μια ευκαιρία για να σκάψει το τεχνητό κανάλι για τη στάθμευση των σκαφών μικρού μεγέθους. Τα οικόπεδα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στον ποταμό Νέβα. Οικόπεδα προς Νέβα (40-50 μέτρα) μπορεί να μισθωθεί και χρησιμοποιούνται για ανάπαυση, η προκαταρκτική συμφωνία με τις αρχές, με τη νομοθεσία δεν είναι αντίθετη.
Ηλεκτρισμός - 30 kW.
Δικαιώματα ιδιοκτησίας. Σε μια ιδιωτική ιδιοκτησία ενός ιδιοκτήτη. Σκοπός της γης: υπό ανέγερση μεμονωμένων κατοικιών. Όλα τα έγγραφα του τίτλου προετοιμάστηκε για πώληση εγγραφής.
Παροχή νερού. Σε απόσταση 30 μέτρων από ένα φράχτη υπάρχει μια τοπική πύργος του νερού, επίσης, υπάρχει μια ευκαιρία για να τρυπάνι το καλά στο έδαφος των οικοπέδων (εδώ περνά το φυσικό οριζόντιο νερό).
Κατοίκους. Ο άξιος γειτονιά με ανώτερους εκπροσώπους της Πετρούπολης ελίτ που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και την ευημερία αυτού του τόπου.
Οικολογία. Οικολογικά ασφαλές μέρος, μακριά από τις ρυπογόνες παραγωγές και αυτοκινητόδρομοι με υψηλή φόρτωση των μεταφορών. Το δάσος σε διαθεσιμότητα πόδι.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB