Πώληση Γκαρσονιέρα, Sergiev Posad, Moskovskaya oblast, Ρωσία, City Sergieve Posat, street Prospect Krasnoi Armii, home 199, appartment 1

Πώληση - Cod. 31247

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 40 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Διαμέρισμα προς το κέντρο της ρωσικής πόλης Sergiyev Posad αναπτύχθηκε τον 15ο αιώνα γύρω από μία από τις μεγαλύτερες της ρωσικής μοναστήρια, της Αγίας Τριάδας Λαύρας ιδρύθηκε από τον Άγιο Σέργιο του Ραντονέζ, το Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO
Στο διαμέρισμα κουζίνα-6 τ.μ., δύο δωμάτια δίπλα 18 και 9 τ.μ.
Πλαστικά παράθυρα, το δάπεδο της κουζίνας από φελλό, το υπόλοιπο του δαπέδου καλύπτεται από υψηλής ποιότητας laminate από την Πορτογαλία. Στην πλακάκια μπάνιου και θέρμανση δαπέδου, ψευδοροφές, σωλήνες αντικαταστάθηκε με πλαστικό, που έχει εγκατασταθεί φίλτρα καθαρισμού του νερού που πηγαίνουν στον θερμαντήρα νερού πλύσης, σε τρία στάδια καθαρισμού του νερού πόσιμο με ξεχωριστό βρύση, μια νέο εξοπλισμό νερού hote αερίου, το διαμέρισμα είναι ζεστό , άνετα, άναψε, οι γείτονες είναι φιλικοί.
Διαμέρισμα στο ισόγειο, αλλά υψηλή, φαίνονται στις φωτογραφίες ύψος των παραθύρων είναι πολύ χαμηλότερο από το ύψος της ανθρώπινης ανάπτυξης. Τα παράθυρα βλέπουν στην πράσινη αυλή, υπάρχει ένα μέρος όπου να περπατήσει το σκυλί, για τα παιδιά υπάρχουν πολλές παιδικές χαρές. Η περιοχή είναι η πιο κατάλληλη για τη ζωή, τα πάντα είναι κοντά, κήπους, σχολεία, πισίνα, γήπεδο, φορολογικές, τράπεζες, καταστήματα (σούπερ μάρκετ), χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας είναι πάντα δωρεάν.
Από μια ασυνήθιστη στο διαμέρισμα - υπόγειο για την αποθήκευση των πραγμάτων και τα λαχανικά. Η είσοδος απευθείας από το διαμέρισμα. υπόγειο χώρο 20 m. .
Στο ακίνητο άνω των 5 ετών. Δύο ενήλικα ιδιοκτήτες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB