Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), Moscow, Moskovskaya oblast, Ρωσία, Presnenskaja naberezhnaja 6/2

Πώληση - Cod. 27380

  • Τύπος: Άλλο (Συγκρότημα)
  • Περιοχή: 61 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 40

Προσφέρει προς πώληση ένα διαμέρισμα στην Ιμπέρια Πύργος ουρανοξύστη που είναι μέρος της πολυλειτουργικό συγκρότημα Μόσχας-City (Κέντρο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας) βρίσκεται σε μια από τις πιο διάσημες και οργάνωσε τις κεντρικές επιχειρηματικές περιοχές της Μόσχας. Απόσταση από το Κρεμλίνο - 4 км.
Το διαμέρισμα προσφέρει στον τραχύ και ελευθερία σχεδίασης. Χρησιμοποιήστε Home / Office.
Το κτίριο έχει τη δική του υπηρεσία ασφαλείας της. Η πρόσβαση στην περιοχή των διαμερισμάτων επιτρέπεται μέσω μιας ομάδας των ανελκυστήρων, καθώς και την πρόσβαση σε άλλα κτίρια του Κέντρου Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας επιτρέπεται μέσω υπόγειες διαβάσεις.
Το συγκρότημα Ιμπέρια Πύργο και «αποτελείται από δύο κτίρια. Το κεντρικό κτίριο των 60 ορόφων, οι οποίες περιλαμβάνουν επιχειρηματικό κέντρο που πληροί τα διεθνή πρότυπα της κατηγορίας Α, οι καμπίνες και της διακεκριμένης θέσης, καθώς και κοινόχρηστους χώρους, που περιλαμβάνουν ένα μεγάλο υπόγειο χώρο στάθμευσης, ένα συγκρότημα αναψυχής με ένα θαλάσσιο πάρκο, κέντρο σπα και γυμναστήριο, καφέ και εστιατόρια. Εκτός από τις εμπορικές περιοχές του κεντρικού κτιρίου, το κτίριο λιγότερο και «εφόσον ένα εμπορικό κέντρο και χώρους που χρησιμοποιούνται για την υποδομή: ιατρικό κέντρο, εμπορικές και χώρο γραφείων και επιπλέον 815 θέσεις στάθμευσης.
Το συγκρότημα «βρίσκεται στην όχθη του ποταμού Μόσχοβα στη διασταύρωση των μεγαλύτερων οδηγιών της αυτοκινητοβιομηχανίας (ТТК, Shmitovskiy pr., Presnenskaya και Savvinskaya NAB., Νόβι Αρμπάτ, Kutuzovskiy pr. Κ.λπ.) και« εξυπηρετούνται από τρεις σταθμούς του μετρό Μόσχα («Delovoy Zentr», «Vystavochnaya", "Mezhdunarodnaya"), συμπεριλαμβανομένου του διανομέα για τη μεταφόρτωση.
Το συγκρότημα έχει τη δική του αποβάθρα προσγείωση του στον ποταμό Μόσχοβα.
Το 2016 το συγκρότημα θα «συνδέεται με το σιδηροδρομικό σταθμό δρόμο της Μόσχας," Πόλη ", η οποία θα συνδέει» Moscow'City τα αεροδρόμια του Σερεμέτιεβο και Βνούκοβο με σύγχρονα και άνετα Aeroexpress.
Η πώληση και η «δίνεται από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος χωρίς μεσάζοντες. Πρόσθετα έξοδα που σχετίζονται με την αγορά καθώς και τα δικαιώματα ιδιοκτησίας »πλέον« από το 5% από την τιμή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB