Ενοικίαση Γκαρσονιέρα, Moscow, Μόσχα, Ρωσία, Москва, Оружейный переулок, 15А

Ενοικίαση - Cod. 39550

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 46 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 9

Ευρύχωρο διαμέρισμα 1 δωματίων προς ενοικίαση στο κτίριο του επιχειρηματικού κέντρου Arms Plaza στην καρδιά της Μόσχας, 5 λεπτά από το μετρό Mayakovskaya και 15 λεπτά από το Κρεμλίνο.

Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια είναι: Empire State Business Center της Ρωσίας, Ακαδημαϊκό Θέατρο Σατιρέ Μόσχας, Αίθουσα Συναυλιών Π.Ι. Τσαϊκόφσκι, Μουσείο Μ.Α. Bulgakov, κήπος Hermitage, Πάρκο Catherine, Θέατρο του Ρωσικού Στρατού, Υπουργείο Υγείας της Μόσχας, Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, Δούμα της Πόλης της Μόσχας, Ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax, Κουκλοθέατρο με το όνομα S.V. Obraztsova, το Κέντρο μόδας και σχεδίου, καθώς και το όμορφο ιταλικό καφέ Βενετία, το ελίτ κινεζικό εστιατόριο Tan, το καφέ Starbucks, η αλυσίδα γρήγορων τροφίμων KFC, το παντοπωλείο Eurospar, οι τράπεζες και πολλά άλλα.

Στο κτίριο του 1ου ορόφου υπάρχει ένα καφέ Moose, όπου μπορείτε να πάρετε ένα τσίμπημα και να πιείτε τον αναζωογονητικό καφέ, και ένα κατάστημα Topgun barb. Κοντά στο δρόμο υπάρχει ένα σημείο γρήγορου φαγητού όλο το εικοσιτετράωρο.

Ξεχωριστή είσοδος. Το κτίριο και οι χώροι προστατεύονται. Υπάρχει ασφάλεια όλο το εικοσιτετράωρο.

Το παράθυρο προσφέρει υπέροχη θέα στο δαχτυλίδι του κήπου και στον κήπο της πλατείας Triumph. Βολική προσβασιμότητα στις μεταφορές (5 λεπτά από το Κρεμλίνο και το κέντρο της Μόσχας από το έδαφος ή το μετρό).

2 κουκέτες (+ 1 μη πτυσσόμενο καναπέ). Πολύ ωραίο, καθαρό και άνετο. Το διαμέρισμα διαθέτει Wi-Fi και όλα τα απαραίτητα για τη διαμονή (ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, βραστήρα, στεγνωτήρα μαλλιών, σίδερο, σιδερώστρα, τηλεόραση, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, καθώς και μαχαιροπίρουνα, πιάτα και εξοπλισμός). Ένα πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο βρίσκονται δίπλα στο διαμέρισμα στο πάτωμα σε ξεχωριστό δωμάτιο.

Φωτογραφίες του διαμερίσματος είναι πλήρως αληθινές, για ενοικίαση χωρίς μεσάζοντες.

Το σλόγκαν μας: "Ξεκουραστείτε εδώ!"

Θα χαρούμε να σας δούμε, αγαπητοί επισκέπτες!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB