Ενοικίαση Γκαρσονιέρα, Moscow, Μόσχα, Ρωσία, Oruzheyniy pereulok, 15A

Ενοικίαση - Cod. 39664

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 46 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 9

Για την προσοχή σας υπάρχει ένα ευρύχωρο στούντιο διαμέρισμα στο κτίριο του επιχειρηματικού κέντρου "Oruzheyniy Plaza" στην καρδιά της Μόσχας, 5 λεπτά από το σταθμό του μετρό Mayakovskaya και 15 λεπτά με τη μεταφορά από το Κρεμλίνο.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται: Επιχειρησιακό κέντρο Empire State of Russia, Ακαδημαϊκό Θέατρο Σάτιερ της Μόσχας, Αίθουσα Συναυλιών Τσαϊκόφσκι, Μουσείο Μιχαήλ Βουλγάκοφ, Κήπος Ερμιτάζ της Μόσχας, Πάρκο Αικατερίνης, Κεντρικό Ακαδημαϊκό Θέατρο του Ρωσικού Στρατού, Μόσχα Υγειονομική περίθαλψη Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τη Δούμα της Πόλης της Μόσχας, την Interfax Ltd., το Κουκλοθέατρο Obraztsov, ένα όμορφο ιταλικό καφέ "Βενετία", ένα ελίτ κινεζικό εστιατόριο "Tang", ένα καφέ "Starbucks" , μια αλυσίδα γρήγορου φαγητού "KFC", ένα μπακάλικο "Eurospar", τράπεζες και πολλά άλλα.

Στο κτίριο στον 1ο όροφο υπάρχει: καφενείο "Moose", όπου μπορείτε να φάτε και να πιείτε τον αναζωογονητικό καφέ, καθώς και το μπαρ "Topgun".

Ιδιωτική είσοδος. Το κτίριο και οι χώροι φυλάσσονται. Το κτίριο φυλάσσεται για 24 ώρες.

Από τα παράθυρα μπορείτε να δείτε μια πανέμορφη θέα στο δαχτυλίδι Garden και στην πλατεία Triumphal Garden. Βολική προσβασιμότητα στις μεταφορές (15 λεπτά από το Κρεμλίνο και το κέντρο της Μόσχας με τη μεταφορά ή το μετρό).

2 κρεβάτια (καναπές +1). Το διαμέρισμα είναι πολύ ωραίο, καθαρό και ζεστό. Υπάρχει Wi-Fi και όλα τα απαραίτητα για τη διαμονή στο εσωτερικό (ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, βραστήρα, πιστολάκι μαλλιών, σίδερο, σιδερώστρα, στεγνωτήριο, τηλεόραση, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, μαχαιροπίρουνα, πιάτα και εξοπλισμός). Το πλυντήριο βρίσκεται δίπλα στο διαμέρισμα στο πάτωμα σε ξεχωριστό δωμάτιο.

Θα χαρούμε να σας δούμε, αγαπητοί επισκέπτες!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB