Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Ribinsk, Krasnojarsk, Ρωσία, Dvurechnoe

Πώληση - Cod. 26645

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 16200000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ένα ελκυστικό συγκρότημα του σχετικά επίπεδο γεωργικής γης που εκτείνεται σε περίπου 1620 εκτάρια (4000 στρέμματα), με καλή πρόσβαση στην άκρη του δρόμου. Βρίσκεται στη σιβηρική μέρος της Ρωσίας - Krasnoyarskiy περιοχής.Η πρώτο οικόπεδο (aroundly 1210 εκτάρια) βρίσκεται σε βολική τοποθεσία πολύ κοντά στο χωριό Dvurechnaya. Το δεύτερο (aroundly 410 εκτάρια) βρίσκεται κοντά στο χωριό Snegirevka. Αυτό το ξενοδοχείο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για την ανάπτυξη της γεωργίας και των επιχειρήσεων, θα ήταν ιδανική για σπορά σιτάρι, σόγια, όλα τα χρησιμοποιούμενα δημητριακά (ρύζι όχι), τις πατάτες.
Εδάφη: Το έδαφος είναι μαύρη γη, χούμο.
Επίπεδο της παραγωγής χωρίς άρδευση: σιτάρι 24-28 εκατόκιλα / εκτάριο, σόγιας, 12-16 στατήρες / εκτάριο, πατάτες, 160 στατήρες / εκτάριο. Η άρδευση θα αυξήσει την παραγωγή στο 25-30%
Κλίμα: Το κλίμα είναι ηπειρωτικό με μέσους όρους θερμοκρασίες από 5 ° C έως 15 ° C, βροχόπτωση 500 χιλιοστά / έτος
Είναι δυνατόν να αυξηθεί οικόπεδο (ρωτήστε για λεπτομέρειες).
ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Το οικόπεδο έχει άμεση πρόσβαση από το δρόμο.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Νερό δικτύου δεν έχει συνδεθεί με τη γη, όμως, είναι διαθέσιμο στο δρόμο δίπλα στο πεδίο. Το οικόπεδο έχει γραμμή ηλεκτρικής ενέργειας σε αυτό? Αυτό είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, όπως οι περισσότεροι της γεωργικής γης εδώ δεν έχει καμία πρόσβαση εξουσία.
ΟΔΗΓΙΕΣ
Από Κρασνογιάρσκ, πάρτε το M53 δυτικά προς Kansk για περίπου 140 χιλιόμετρα μέχρι την Ribnoe. Στη διασταύρωση, στρίψτε δεξιά προς Sayanskiy και συνεχίστε για περίπου 7 χιλιόμετρα μέχρι Dvurechnoe. Το πρώτο οικόπεδο θα βρίσκεται στα δεξιά σας σχετικά με το επίπεδο του χωριού και στο αριστερό σας χέρι μετά το χωριό. Για να φτάσετε το δεύτερο οικόπεδο συνεχιστεί για περίπου 14 χιλιομέτρων μέχρι Snegirevka, θα βρίσκεται στα δεξιά σας ακριβώς μετά το χωριό. Απόσταση από το πλησιέστερο αεροδρόμιο στο Κρασνογιάρσκ είναι 147 χιλιόμετρα. Το πλησιέστερο ασανσέρ είναι 35 χιλιόμετρα - γ. Zaozerniy.
ΠΡΟΒΟΛΗ
Είμαστε έτοιμοι να οργανώσει μια προβολή αυτού του ακινήτου σε χρόνο βολικό για εσάς.
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB