Πώληση Δυάρι, Krasnojarsk, Krasnojarsk, Ρωσία, Fruktovaya 6

Πώληση - Cod. 34402

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 57 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 14

Πουλήστε το διαμέρισμα 2 δωματίων (57,6 m2) σε Κρασνογιάρσκ, στη Σιβηρία, Ρωσία.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 14ο όροφο ενός 17-ορόφων νέο κτίριο σε μια νέα γειτονιά. Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο δωμάτια, μια μεγάλη αίθουσα, ένα μπάνιο (συμπ. Bath) και ένα μεγάλο τζάμι χαγιάτι. Το ύψος της οροφής είναι 2,77 μέτρα. Τα παράθυρα απομόνωση τέλεια και ακόμα και το χειμώνα το διαμέρισμα είναι ωραίο και ζεστό.

Ακριβώς έξω από την πόρτα σας θα βρείτε ό, τι χρειάζεστε: τα καταστήματα τροφίμων, νηπιαγωγείο (ακριβώς έξω από την πόρτα), το σχολείο, παιδική χαρά, skate park, γυμναστήριο, στάση λεωφορείου, κ.λπ.
Με το λεωφορείο βρίσκεστε μέσα σε λίγα λεπτά ακριβώς στο κέντρο της πόλης.
Σε 30 λεπτά θα είναι στο αεροδρόμιο ή χρησιμοποιήστε το υπερσιβηρικός σιδηρόδρομος, το οποίο περνά μέσα από το κέντρο του Κρασνογιάρσκ.

Το σπίτι χτίστηκε το 2013, έχει δύο ανελκυστήρες, πωλήσεις σκουπίδια, μια ενδοεπικοινωνίας στην μπροστινή πόρτα και το δάπεδο προστατεύεται από ένα ξεχωριστό μεταλλική πόρτα. Το μηνιαίο κόστος λειτουργίας είναι λιγότερο από 50 ευρώ.

Η πόλη του Κρασνογιάρσκ έχει περίπου 1 εκατομμύριο κατοίκους, είναι σαφές, ήσυχο και προσφέρει καθαρό αέρα, τα βουνά, απέραντα δάση για μάζεμα μανιταριών, αρκούδα κυνήγι, ψάρεμα ή απλά χαλαρώνοντας με τα πόδια ..... και το χειμώνα, φυσικά, ατελείωτες ποσότητες :-) χιονιού

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB