Πώληση Γραφείο, Moscow, Μόσχα, Ρωσία, Marshala Rybalko 2/3

Πώληση - Cod. 25833

  • Τύπος: Γραφείο
  • Περιοχή: 43.700 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Πώληση των μη οικιστικά κτίρια Δωρεάν χρήση σε οθόνη LCD Marshal: Γραφείο, Ομορφιά 43,7 m2 φινιρίσματος υψηλής ποιότητας φινίρισμα, ξεχωριστή τουαλέτα, βραστήρα νερού, κλιματισμό, σύστημα καταιωνιστήρων στο πολυλειτουργικό συγκρότημα κατηγορία "Β +"

Διεύθυνση: Ul. Marshal Rybalko E.2 στέγασης 3 (δωμάτιο στο ακίνητο το 2012)
Περιοχή: 43,7 τ.μ.
Τηλέφωνο / Internet:
Περιοχή: Βορειοδυτικά
Μετρό: πεδίο Οκτωβρίου (5 λεπτά με τα πόδια)
Υπόγειος χώρος στάθμευσης: ναι


Επί του παρόντος, το δωμάτιο είναι ένα σαλόνι ομορφιάς. Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς μιας επιχείρησης είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τον εξοπλισμό.


Πολυλειτουργικό οικιστικό συγκρότημα «Μάρσαλ» βρίσκεται στη βορειοδυτική Διοικητική Περιφέρεια (SZAO) Μόσχα - ένα από τα πιο ελκυστικά και οικολογικά καθαρές περιοχές της πρωτεύουσας.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει ένα επιχειρηματικό κέντρο, "Μάρσαλ" κατηγορία "Β +"

Στο έδαφος της IFC "στρατάρχη" είναι ένα εμπορικό κέντρο, ένα ιταλικό εστιατόριο, ένα ζεστό καφέ, ένα σύγχρονο γυμναστήριο με πισίνα, νηπιαγωγείο, διώροφο πάρκινγκ. Έχει τη δική του υπηρεσία ασφαλείας του, που είναι γύρω από την επιτήρηση ρολόι.

Το συγκρότημα πραγματοποιείται ανεξάρτητη, με όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις του οικοτόπου. Ο αρμονικός συνδυασμός των χρωμάτων στα υλικά επικάλυψης, κιονοστοιχίες στις προσόψεις, ισχυρά στηρίγματα στα άκρα και στέψη κωδωνοστάσιο εντύπωση της αξιοπιστίας παλιά και ευγενή ιδιοφυία της απλότητας.

Main Street, η οποία συνορεύει με την οθόνη LCD Marshall, ένα δρόμο του στρατάρχη Rybalko Str. Λαϊκή Πολιτοφυλακή. Καλή διατραπεζικές μεταφορές: να εισέλθουν στο έδαφος του συγκροτήματος είναι δυνατή από το δρόμο και από το δρόμο Halabyan στρατάρχη Rybalko

Η περιοχή είναι εξαιρετικά καλά αναπτυγμένη υποδομή: υπάρχουν πολλά εμπορικά και αθλητικά κέντρα, κέντρα ανάπτυξης του παιδιού, εκπαιδευτικά ιδρύματα, ιατρικά κέντρα. Και φυσικά, σήμερα, περιοχή Shchukino είναι μια από τις αναπτυσσόμενες περιοχές της πόλης της Μόσχας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB