Πώληση Τριάρι, Moscow, Μόσχα, Ρωσία, Smirnovskaya 21-2

Πώληση - Cod. 26656

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 93 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 4/14

Διαμέρισμα στη Μόσχα, Ρωσία για την πώληση. Επίπεδη Αγορά σε Μόσχα, Ρωσία

Ένα τριών δωματίων, 93 τ.μ. διαμέρισμα κοντά Lermontovsky Prospekt και το σταθμό του μετρό Vikhino (γραμμή Violet) στη Νοτιοανατολική Διοικητική Περιοχή (Юго-Восточный Административный Округ) για την πώληση. Είναι μόλις 5 χλμ από MKAD - Μόσχα Αυτοκινήτου Περιφερειακή Οδό (Московская Кольцевая Автомобильная Дорога).
Είναι δεν υπάρχουν άλλοι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος εκτός από εμένα και έχω ανήκει από το 2003. 4/14 ορόφου σε σύγχρονο και πρόσφατα χτισμένο (2003) τούβλο πύργο σπίτι με δύο ανελκυστήρες 10 επιβατών.
Σε αντίθεση με πάνελ και μονόλιθος σπίτια, το σπίτι μου έχουν 95 εκατοστά τοίχους (σχεδόν 1 μέτρο!):
δεν θα ακούσει έστω και ένα θόρυβο από τους γείτονες σας και είναι πραγματικά ζεστό κατά τη διάρκεια τη διάρκεια του χειμώνα, επειδή σούπερ χοντρούς τοίχους κρατήσει όλη τη θερμότητα από το κεντρικό σύστημα θέρμανσης στο εσωτερικό των δωματίων. Είναι πάντα περίπου + 25 ° C μέσα, ακόμη και σε πιο κρύες μέρες.
Το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Λιουμπέρτσι, το οποίο είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα κάνει για όποιον ενδιαφέρει να έχουμε πάντα στο χέρι μέσα σε 5 λεπτά με τα πόδια. Μην ξεχνάτε, όταν αγοράζετε ένα διαμέρισμα, είστε αγοράζοντας επίσης μια θέση με όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB