Πώληση Οικόπεδο, Crimée, Krasnodarskyi Krai, Ρωσία, Crimée, Sudak, village Mindalnoé

Πώληση - Cod. 36323

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 620 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Όροφος: Maison trois étages

Προσφέρω προς πώληση ένα χώρο ευτυχίας και ηρεμίας στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας της Κριμαίας, στην πραγματική οικία του ήλιου - την κοιλάδα της Σάνιελ! Εξαιρετική τοποθεσία (ο χώρος επιλέχθηκε ένας από τους πρώτους), πίσω από το χώρο υπάρχει ένας λόφος, λόγω του οποίου είναι δυνατό να αυξηθεί ο χώρος, και θα πάρει ένα μπόνους για τους νέους χαρούμενους ιδιοκτήτες.
Στο έδαφος υπάρχει ένα ημιτελές αρχοντικό, σχεδιασμένο ως οικογενειακό διαμέρισμα ή ξενώνας, λαμβάνοντας υπόψη τα κλιματικά χαρακτηριστικά αυτής της περιοχής της Κριμαίας. Η τεκμηρίωση του έργου του 3ου ορόφου υπό ανέγερση αρχιτέκτονα σε όλες τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ επισυνάπτεται. Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού, δόθηκε μεγάλη σημασία στην σεισμική σταθερότητα του σπιτιού, επομένως τα γκαράζ και τα κελάρια φτάνουν σε σημαντικό βάθος (το ύψος του σπιτιού είναι ίσο με το βάθος). Αριστερά υπάρχει οικόπεδο με κλίση που δεν περιλαμβάνεται στο γενικό σχέδιο - μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, για την εγκατάσταση αμπελώνα.
Στη θάλασσα μπορείτε να περπατήσετε σιγά-σιγά σε 15 λεπτά (με αυτοκίνητο - για 5), ενώ σε απόσταση 600 μέτρων από τη θάλασσα υπάρχει προστατευόμενη περιοχή με απαγόρευση κατασκευής και αυτό σημαίνει ότι εκτός από ένα χρήσιμο καρδιο φόρτο μπορείτε να απολαύσετε τα αρώματα σπάνιων φαρμακευτικών βοτάνων που τόσο διάσημο και περήφανο για την Κριμαία.
Η περιοχή είναι ένα είδος, που βρίσκεται σε ένα λόφο. Προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα του Sudak, του Cape Meganom και της λοφώδους περιοχής που βρίσκεται από τη θάλασσα, περνώντας ομαλά μέσα στον κόλπο με παραλίες, υφάλους και μικρούς βράχους - χώρους για τέλεια ξεκούραση, καταδύσεις και ψάρεμα. Οι λάτρεις της παραλίας θα απολαύσουν την ποικιλία, υπάρχει μια αμμουδερή, βότσαλο και άγρια ​​παραλία, ένας κόλπος για μικρούς κολυμβητές, όπου υπάρχει πάντα ηρεμία ζεστό νερό και ένα μικρό βάθος για 200 μέτρα από την ακτή.
 Με την ευκαιρία, μόνο στη μοναδική περιοχή της Κριμαίας - "Sunny Valley", δηλαδή, όπου βρίσκεται αυτή η περιοχή, όλα τα είδη των υποτροπικών λιχουδιές, συμπεριλαμβανομένων γρανάδες, feijoa, πορτοκάλια και πολλά άλλα φρούτα που αναπτύσσονται στον υποτροπικό Καύκασο , καθώς και η Ιταλία, η Ελλάδα και άλλες χώρες της Μεσογείου. Στο χωριό, αναπτύχθηκε υποδομή, μάζα μίνι-ξενοδοχείων, καταστήματα, καφετέριες, κλπ., Είναι ενεργά νέα κατασκευή. Η μεταφορά πραγματοποιείται τακτικά (μίνι λεωφορεία, λεωφορεία, ταξί). Παρέχεται ηλεκτρική ενέργεια. Τα έγγραφα είναι έτοιμα προς πώληση βάσει του ρωσικού δικαίου. Διεύθυνση: Sudak, με. Αμύγδαλο, ανά. Mirny, 465

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB