Πώληση Τρούλος, Краснодар, Krasnodarskyi Krai, Ρωσία, Зори Кубани ул. Заречная

Πώληση - Cod. 30548

  • Τύπος: Τρούλος
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Φανταστείτε ότι ζείτε στο δικό σας, νέα 2 ορόφων σπίτι των επιχειρήσεων της κατηγορίας, το οποίο βρίσκεται μόλις 5 λεπτά από το κέντρο του Κρασνοντάρ. Την ίδια στιγμή δεν χρειάζεται να χτίσει τίποτα, κάνει τις επισκευές, και ακόμα και να αγοράσετε τα έπιπλα και τις συσκευές. Σπίτι Έτοιμο προς χρήση 100%. κόστος χρήσης είναι λιγότερο από ό, τι για ένα διαμέρισμα στην πόλη. Φορολογικό έτος 1000 ρούβλια. (Γη και Κατοικία)
Η περιοχή είναι πολύ καλά αναπτυγμένη υποδομή σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Mega, ΙΚΕΑ, Decathlon και Auchan υπεραγορές Magnet, οι δημόσιες συγκοινωνίες, τα σχολεία για 1000 θέσεις χτισμένο 300 μέτρα από το σπίτι και τα παιδιά, κήπο. Το σπίτι βρίσκεται 200 ​​μέτρα από την αριστερή όχθη r.Kuban .. Η περιοχή είναι πολύ διάσημο, ski-out φραγμό είναι περιορισμένη. Συνδεδεμένη με όλες τις κεντρικές αερίου επικοινωνιών, ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, αποχέτευση, internet. Η συνολική έκταση 150m2 + 50m2 μονοκατοικία (για ένα μπάνιο ή ξενώνα), καθώς και τις πιθανές πατάρι 50μ2. οικόπεδο 250 m2. Στο ισόγειο: βεράντα, χωλ, μπάνιο, ευρύχωρο καθιστικό και κουζίνα τραπεζαρία με πανοραμικά παράθυρα με συρόμενα συστήματα αλουμινίου "Alumil" Ο δεύτερος όροφος: τρία υπνοδωμάτια (25,21 και 15m2), χωλ, μπάνιο και μπαλκόνι. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο ιταλικό σύστημα θέρμανσης με λέβητα φυσικού αερίου και νερού ζεστό πάτωμα. Όλα τα υδραυλικά και τα κεραμικά αποκλειστικά ιταλική και η ισπανική παραγωγή, σκάλα οξιάς βαμμένο λευκό. Στην ιστοσελίδα υπάρχει μια πισίνα με γαλλική Auto Electronics 18m2 και βάθος 1,6 m είναι σχεδόν 30 m3. Γύρω από την πισίνα είναι κατασκευασμένο βεράντες και αυλή στην πίσω αυλή με ένα δάπεδο κατασκευασμένο από Πεύκη και μπάρμπεκιου. Όλα τα έγγραφα που καταρτίζονται στην ιδιοκτησία. Άνετη μεταφορά προς τη θάλασσα. Μαύρης Θάλασσας 120 χιλιόμετρα μακριά. Αζοφικής 100 km. Πιθανές εκπτώσεις κατά την αγορά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB